TESTIMONIALS KUNDER

Nedan är vad några kunder säger:

”Jag har gått hos Chatrin i flera år på Aromaterapibehandlingar. Jag har testat flera andra men det finns ingen som är så bra som Chatrin. Hennes lugn och framför allt hennes stora kunskap gör under med kroppen och själen. Nu har hon tyvärr flyttat till Öland så det blir lite långt för mig att åka dit. Jag har inte hittat någon ny som henne, så jag säger bara att ni ska vara lyckliga som bor där och kan få ta del av hennes behandlingar.” (Annika Sundh)


“I am an Ayurvedic Massage Therapist myself and have been going to Chatrin for Aroma Therapy Sessions for many years now. She uses highest quality of essential oils and combines them according to your need for the day. She is very present while giving treatment which is not an easy quality to find now a days. I always leave feeling positive and relaxed from the session.” (Alok Swami)


”Min tillit till Chatrins rekommendationer är så stora därför att hon avväger noga kosttillskotten och ger så bra tips för att få balans mellan just tillskotten och maten. Hennes kostförslag är väldigt genomarbetade och personligt anpassade. Kropp och själ har hon också i åtanke när hon ger råd och tips. hennes djupa kunskaper lyser igenom vid alla våra samtal. Hon tar sig tid och är en bra lyssnare och har en inkänningsförmåga som jag uppskattar så oerhört.” (Inger Runelöw)


”Jag har fått zonterapi i kombination med aromaterapi där Chatrin har anpassat behandlingen utifrån mina behov – en helt suverän behandling som hjälpte mig slappna av i kroppen och gå ner i varv mentalt och psykiskt. Chatrin har en intuitiv förståelse för kroppen och psyket som gör att hon kan inrikta behandlingen på de ställen där det behövs mest. Känslan under behandlingen var djupavslappning som annars varit omöjlig och efter behandlingen kände jag mig lätt som en fjäder. Utöver det har jag fått användbara tips i stresshantering och hur man kan stärka kroppen utifrån en holistisk syn. Jag rekommenderar henne verkligen!”  (Diana Caune)